Gelaat

Thalgo gelaatsbehandelingen

Authentiek
Traditionele gelaatsbehandeling daarbij mogelijkheid tot harsen of epileren
Duur 50 minuten € 69,00
Duur 80 minuten € 109,00

 

Eye Experience

Verkwikkende massage voor gevoelige huid rondom de ogen. Aanpak kraaienpootjes, vochtophopingen en stress, inclusief oogmasker.

Duur 25 min 39,00

 

*Spirulina Boost

Een ontgiftende behandeling met een frisse peel-off mask met energiegevende spirulina en marine magnesium. Het is de eerste gladmakende lijn die de combinatie maakt tussen het leven in de stad, anti-vervuiling, vermoeidheid en stress. Deze behandeling zorgt voor het gladstrijken van de eerste rimpels, geeft glans terug alsof het een jonge huid is en ontgift en voorziet in energie. 

Duur 50 minuten € 69,00

 

Thalgo men Ocean
Deze ontspannende gelaatsbehandeling wordt gegeven met de speciale mannenlijn. Uw huid krijgt een boost aan energie en ziet er weer jong en sterk uit.

Duur 25 minuten € 39,00
Duur 50 minuten € 69,00

 

Thalgo anti-aging

*Thalgo Top
Heerlijke Anti-aging behandeling waarbij de huid wordt verrijkt met een luxueus dubbelmasker vol met werkstoffen, waaronder het onmisbare hyaluronzuur. Rimpels verminderen zichtbaar doordat ze opgevuld worden met vocht. De huid ziet er jonger, gladder en veerkrachtiger uit.
Duur 80 minuten € 109,00

 

*Ultimate Time Solution

Zeer doeltreffende gelaatsbehandeling om de huid te liften en de gezichtscontouren te versterken. Dit wordt verkregen door middel van een zeer exclusieve energielift massage dat tevens ondersteund wordt door een hoogwaardig masker om de huid te voorzien van de benodigde voedingsstoffen en antioxidanten.

Duur 80 min 119,00

 

Harsen, eliperen of verven

Boek deze behandeling als u zich alleen wil laten harsen, epileren of verven. 

Duur 25 min € 39,00

 

*Extra tijd bijboeken

Boek 15 minuten extra bij voor harsen/epileren en verven tegen een gereduceerd tarief. Dit is mogelijk bij: Thalgo Top, Ultimate Time Solution en Spirulina Boost.

Duur 15 min € 10,00

Deel deze pagina