Sauna's

Salarium of zoutsauna

Een kwartiertje in de zoutsauna heeft dezelfde vitaliserende werking als een flinke wandeling langs de Noordzee! Dit is dankzij de uitstoot van negatieve ionen. Deze spelen een belangrijke rol in ons lichaam om ziektedragers uit te roeien, het bloed te zuiveren en uitbreiding van ontstekingen te remmen.

Temperatuur 35 - 42°C, max. 55°C

Vochtigheid: 35 - 42°C,

Aanbevolen verblijfsduur: 10 - 15 min.

 

 

Infraroodsauna

De infraroodstraling dringt zonder de huid te verhitten, door in de bovenste huidlaag.

Behalve de lichamelijke en geestelijke ontspannende werking, kan het gebruik van infrarood ook zorgen voor een verlichting van lichamelijke klachten zoals cellulitis, spierpijn, gewrichtsklachten en artritis. De infrarood cabine is afgewerkt met Kelohout, typerend om zijn heerlijke geur.

Temperatuur 40 - 60°C

Aanbevolen verblijfsduur 20 - 45 min.

 

 

Stoombad

Het stoombad heeft vanwege zijn heilzame werking aangetoond één van de beste methoden te zijn voor het behoud van een goede gezondheid en het wegnemen van de dagelijkse stress, spanning en vermoeidheid. De dichte nevel, die wordt verrijkt met een essentiële olie van mint of eucalyptus heeft een heilzame werking op de luchtwegen.

Temperatuur 40 - 60°C

Vochtigheid 80% - 100%

Aanbevolen verblijfsduur 20 - 45 min.

 

 

Opgietsauna of Finse sauna

De Finse sauna is de heetste sauna binnen SPA Domburg. Door het panoramaglas en zijn capaciteit is deze sauna zeer geschikt voor opgietingen, aufguss of löyli. Met de temperatuur en luchtvochtigheid kan gespeeld worden, zoals een scheut water op de hete stenen van de kachel een hittegolf teweeg brengt.

Maar ook zonder opgieting is deze sauna een weldaad voor lichaam én geest!

Temperatuur 70- 100°C

Vochtigheid 10% - 20%

Aanbevolen verblijfsduur  8 - 15 min.

 

 

Deel deze pagina