Vacatures

Ter aanvulling van het team van Instituut SPA Domburg in Badhotel Domburg zijn wij op zoek naar een schoonheidsspecialiste/masseuse (m/v) 20-30 uur. Het heeft de voorkeur deze functie te combineren met de functie van medewerk(st)er SPA Café dan betreft het een dienstverband voor 20-38 uur.

 

Als gediplomeerd schoonheidsspecialist(e)/ masseuse ben je verantwoordelijk voor het geven van de juiste behandelingen en service aan onze gasten. In Instituut SPA Domburg worden behandelingen en massages verzorgd van het gerenommeerde merk Thalgo. Je geeft de gast advies over de producten en rituelen.

 

Als gastheer/gastvrouw van het SPA Café zorg je ervoor dat onze gasten professioneel en gastvrij worden ontvangen. Gastvrijheid en service staan hoog in het vaandel. Je signaleert gastenbehoeften, speelt hier accuraat op, kortom; je levert een actieve bijdrage aan een dag onbezorgd genieten van onze gasten.

 

Spreekvaardigheid van de Nederlandse en Duitse taal is hiervoor gewenst.

 

Je bent flexibel inzetbaar in wisselende diensten, uiteraard ook in het weekend en op feestdagen. I.v.m. de openingstijden beschik je over eigen vervoer.

 

Wij bieden onze medewerkers een fijne, professionele werkomgeving in een uniek bedrijf dat staat voor kwaliteit.

 

Ben je een juiste aanvulling voor ons enthousiaste team, dan zien wij je sollicitatie, middels het sollicitatieformulier met je CV graag tegemoet ! Mail je sollicitatie naar kantoor@badhotel.com.

Meer informatie over solliciteren bij SPA Domburg/Badhotel Domburg: sollicitatieprocedure & privacy.

 

 

 Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

Deel deze pagina