Vacatures

Ter uitbreiding van het team van SPA Domburg  zijn wij op zoek naar een:

 

Freelance masseur (m/v)  -  oproepbasis

Wij zijn op zoek naar een vakbekwame kandidaat met brede kennis voor het geven van ontspanningsmassages, een groot gastvrijheidsgevoel, goede contactuele eigenschappen en een goede spreekvaardigheid van de Duitse taal.

 

Je bent flexibel oproepbaar en woonachtig in de omgeving van Domburg/op Walcheren is een pré.

 

Pedicure/schoonheidsspecialiste (m/v) - 10-20 uur per week

Als gediplomeerd schoonheidsspecialist(e)/pedicure ben je verantwoordelijk voor het geven van de juiste behandelingen en service aan onze gasten. In Instituut SPA Domburg worden behandelingen en massages verzorgd van de gerenommeerde merken Thalgo en Oolaboo. Je geeft de gast advies over de producten en rituelen, kortom; je levert een actieve bijdrage aan een dag onbezorgd genieten van onze gasten.

 

Je bent flexibel inzetbaar, in wisselende diensten, uiteraard ook in het weekend en op feestdagen. I.v.m. de openingstijden beschik je over eigen vervoer. Spreekvaardigheid van de Nederlandse en Duitse taal is gewenst.

  

Zie je één van deze functies als een uitdaging en wil je werken in een uniek bedrijf dat staat voor kwaliteit, goede sfeer en professionaliteit, vul dan het sollicitatieformulier in en stuur dit samen met je CV naar kantoor@badhotel.com.

 

Wij zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet!

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

Deel deze pagina