Vacatures


Voor het SPA Domburg Café zijn wij op zoek naar een

GASTVROUW / -HEER voor 1 à 3 diensten per week

 

Als gastheer/gastvrouw van het SPA Café zorg je ervoor dat onze gasten professioneel en gastvrij worden ontvangen. Gastvrijheid en service staan hoog in het vaandel. Je signaleert gastenbehoeften, speelt hier accuraat op in en bezorgt de gasten een dag onbezorgd genieten.

 

Je bent flexibel inzetbaar in wisselende diensten, uiteraard ook in het weekend en op feestdagen. I.v.m. de openingstijden beschik je over eigen vervoer. Spreekvaardigheid van de Duitse taal is gewenst.

 

Zie je deze functie als een uitdaging en wil je werken in een uniek bedrijf dat staat voor kwaliteit, goede sfeer en professionaliteit, vul dan het sollicitatieformulier in onder aan deze pagina.

 

Wij zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet!

 

Momenteel hebben wij geen vacatures beschikbaar voor de SPA salon.

 

Mocht je als gediplomeerd schoonheidsspecialist(e)/ pedicure/ masseuse (combifunctie) een open sollicitatie willen sturen dan is dit mogelijk.

 

In de gecombineerde functie van schoonheidsspecialiste/ pedicure/ masseuse ben je verantwoordelijk voor het geven van de juiste behandelingen en service aan onze gasten. Er worden behandelingen en massages verzorgd van het gerenommeerde merk Thalgo. Je geeft de gast advies over de producten en rituelen, kortom; je levert een actieve bijdrage aan een dag onbezorgd genieten van onze gasten.

 

Ben je flexibel inzetbaar, in wisselende diensten, ook in het weekend en op feestdagen, beschik je i.v.m. de openingstijden van de spa over eigen vervoer en heb je een goede spreekvaardigheid van de Nederlandse en Duitse taal en wil je werken in een uniek bedrijf dat staat voor kwaliteit, goede sfeer en professionaliteit, dan zien wij je open sollicitatie tegemoet!

 

Ook hebben wij jaarlijks mogelijkheden voor 1 à 2 stagiaires. 

 

Vul het sollicitatieformulier in en stuur dit samen met je CV naar kantoor@badhotel.com.

 

 Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

Deel deze pagina