Wellness Domburg

Wellness Domburg

Toe aan een heerlijke rustgevende wellness? SPA Domburg is de perfecte wellness locatie in Domburg en omgeving. Ons wellnesscentrum is gevestigd in Badhotel Domburg, aan de prachtige Zeeuwse kust. Daardoor is een verblijf in de SPA dus perfect te combineren met een weekendje Domburg, maar ook voor een dagje wellness is SPA Domburg ideaal.

De faciliteiten

Onze wellness beschikt over diverse luxe faciliteiten, die uw verblijf zeer aangenaam maken. Zo vindt u bij ons maar liefst vier verschillende sauna’s. Daarnaast vindt u bij ons ook een solarium, het SPA Café, een zwembad om af te koelen en een rustruimte. Deze faciliteiten zorgen ervoor dat u heerlijk kunt genieten in onze Domburg Wellness .

Daarom onze Wellness Domburg:

  • Ruime openingstijden
  • Luxe en uitgebreide faciliteiten
  • Elke maand een badkleding-mag-dag
  • Diverse behandelingen en massages

Badkleding dagen

Op diverse dagen in het jaar (één keer per maand) is het dragen van badkleding in de SPA toegestaan. Kijk voor de actuele openingstijden en badkleding dagen bij onze openingstijden.

 

Al met al is SPA Domburg dus de ideale locatie om uzelf te laten verwennen en te genieten van een heerlijke wellness dag in Domburg. We zijn elke dag geopend van 10.00-22.00 uur. Om verzekerd te zijn van toegang tot de SPA raden we u wel altijd aan om vooraf uw verblijf te reserveren. We hanteren namelijk een maximaal bezoekersaantal om de kwaliteit van de wellness te kunnen waarborgen. We hopen dat we u binnenkort mogen verwelkomen in onze SPA!

 

Direct reserveren »

Deel deze pagina